@KTzone » 消閒 - 十二星座 » [批八字] 女性網友 (三)

2008-6-14 13:06 鋼之風水術師
"阿鋼師傅, 你好,
本人陽曆xx年xx月xx日 出生,女性, 想問將來的財運及姻緣如何,我看過某睇相師傅話我偏財運好, 但我覺得不似, 再問姻緣幾時有? 以及我同父母緣好唔好? 將來仲有無大運行?

謝謝!!"

時   日   月   年

乙   己   癸   癸
亥   酉   亥   醜

我一路都唔識打個真正既"醜"字, (醜字都唔識寫:smile_35:) 有冇人教下我呀?

網友 你尼個唔係偏財運好, 相反係好差tim. 尼個命格有幾個特點.

- 你對情況形勢既把握能力好差, 如果投資好易損手, 好多野 明明你已經計劃好 計算好, 但形勢經常出左你既估計.

- 照睇八字 你好大洗, 應該你會洗好多錢打扮自己, 照計你姻緣冇問題播 應該有男友wor...但無論點都好, 你一定要學識儲蓄, 唔係你將來真係會洗干晒ga

2008-6-15 13:39 wing134
繁體:醜字  簡體:丑字

[ Last edited by wing134 on 2008-6-15 at 01:40 PM ]

2008-6-15 13:41 wing134
[quote]Originally posted by [i]wing134[/i] at 2008-6-15 01:39 PM:
繁體:醜字  簡體:丑字 [/quote]

2008-6-15 13:42 wing134
繁體:醜字  簡體:丑字

2008-6-16 00:28 鋼之風水術師
我係問點打 :p

2008-6-16 22:22 wpywu
醜 倉頡 MWHI 速成 MI 拼音CHOU第三聲

[ Last edited by wpywu on 2008-6-16 at 10:24 PM ]

2008-6-17 07:52 鋼之風水術師
謝 ^^

2008-6-17 20:09 dragont
你應該是假從才格,本命格局唔差,人聰明,財力可很強,同父親嘅關係比較好,mother方面關係就差啦(什至可能好少見面),價值觀都好唔同,你記憶方面比較差.好重視外表(所以有一定的吸引力),同什麼你可向$看.

2008-6-18 00:54 鋼之風水術師
歡迎dragon師傅 多d上尼一齊討論啦 ^^

2008-6-21 09:36 dragont
多謝鋼之風水術師大師比個機小弟在這裡學下野,八字一定要多討論才會有進步,小弟自知尚有進步空間,所以都是要向大師指教指教.

頁: [1]
查看完整版本: [批八字] 女性網友 (三)